Felkészülés a költöztetésre

A költöztetés stresszel jár. Kartondobozokba pakolni egy egész életet és egyik lakásból egy másik lakásba költöztettetni időigényes, stresszes és nem olcsó mulatság. De az a tudat, hogy a személyes tárgyai biztonságban meg fognak érkezni a célállomásra valamennyire csökkenti a stresszt.

Felkészülés a költöztetésre

Csomagoljon szorosan. Akár Budapesten belül, vagy akár országhatárokon kívül tervezi költöztetését ez egy nagyon hasznos tanács. Minél több csomagolóanyagot használ, annál valószínűtlenebb, hogy ingóságai megsérülnek. De akár bízza értékes tárgyainak, könyveinek és porcelánjaink a csomagolását is a költöztető cégre. Nagy segítségére lehet, ha megőrizte a tárgyak eredeti csomagolását.

Nem csak a dobozba érdemes szorosan pakolni, hanem a költöztető teherautón is. A dobozok vagy bútorok csúszkálása a teherautóban veszélyezteti értékei biztonságát. Jó tanács ha Önök oldják meg költöztetésüket: a nehéz bútorokat és elektromos készülékeket a teherautó elejébe (a vezetőfülkéhez legközelebbi részen) helyezzék el és a hátsó részt hagyják meg a dobozoknak és más könnyen kicserélhető tárgyaknak.

HerkulesTrans költöztetés 1999-2019 © Minden jog fenntartva.