Értékes tárgyak, festmények és antik bútorok költöztetése

Ha értékes tárgyait és antik bútorait szeretné költöztetni, először is vegye figyelembe, hogy képes-e Ön egyedül megoldani tárgyai becsomagolását és költöztetését, vagy esetleg szüksége lesz szakértő költöztetőkre.

Ha úgy dönt, hogy maga oldja meg a csomagolást és a költöztetést, kétségtelenül pénzt takaríthat meg, de ha azt nem végzi a megfelelő módon, akkor nagy esélye van rá, hogy értékei megsérüljenek. Mérlegelje előnyeit mielőtt úgy dönt, hogy maga végzi a költöztetést vagy szakemberekre bízza azt. Hogy segítségére legyünk döntésében, összeállítottunk néhány fontos költözési tanácsot, melyet érdemes követnie a sikeres költözés érdekében.

Értékes tárgyak, festmények és antik bútorok költöztetése

A megfelelő csomagolóanyagok beszerzése

A költözési folyamat egyik fontos lépése a megfelelő csomagolóanyag használata. Hívja fel költöztetőjét és rendeljen megfelelő csomagolóanyagot. Szakértő költöztető cégek értenek a megfelelő csomagoláshoz is.

Ha mindent Ön csomagol

Ne költöztesse hétköznapi tárgyait úgy, hogy egyszerre sokat tesz egy dobozba. Minden egyes ingóságát óvja a megfelelő csomagolóanyag használatával. Használjon légpárnás fóliát, sok költöztető használja a sérülések megelőzésére – könnyen kezelhető és jól megvédi ingóságait.

A tükrök és üvegek különleges figyelmet igényelnek

A tükör elejére ragasztószalaggal formáljon egy „X”-et, mely egyben tartja az üvegdarabokat, ha esetleg eltörne. Az üveget csomagolja légpárnás fóliába vagy újságpapírba és papírral töltse ki a dobozban lévő üres helyeket.

Győződjön meg róla, hogy minden dobozt felcímkézett

A dobozok felcímkézése a csomagoláshoz és költözéshez képest apróságnak tűnik, de gyakran elfelejtjük feltüntetni az „ÜVEG” és „TÖRÉKENY” szavakat.

Óvatosan és megfelelően csomagoljon be minden személyes tárgyat.

Szükségtelen mondani, hogy nagy odafigyelést igényel a tárgyak be- és kipakolása a költöztető teherautóból vagy személygépkocsiból. Ha úgy érzi, hogy ebben segítségre lenne szüksége, lépjen velünk kapcsolatba.

HerkulesTrans költöztetés 1999-2019 © Minden jog fenntartva.