Irodaköltöztetés - Irodaköltöztetés budapesten szakszerűen

Irodaköltöztetés: Ha irodaköltöztetés előtt vannak, munkatársaink állnak rendelkezésükre a hét minden napján és munkaidő után is.

Vállaljuk irodaházak, irodák, irattárak, intézmények és raktárak teljes vagy részleges költöztetését, dobozokat INGYEN biztosítunk.

Kérjenek helyszíni felmérést, mely szolgáltatásunk ingyenes és kötelezettségmentes!

Irodaköltöztetés szakszerűen, igény esetén irodaköltöztetés szereléssel és csomagolással.

Költöztető kollégáink könnyedén leveszik válláról a terhet, legyen szó egy íróasztal szállításáról, de akár egy teljes irodaház bebútorozásáról vagy átköltöztetéséről.

Ha egy dinamikus és szakszerű irodaköltöztetésre keresnek partnert, hozzánk fordulva a következő szolgáltatásokban részesülhetnek: csomagolóanyagok biztosítása (többrétegű kemény kartondobozok, ragasztószalagok, zsugorfólia, légpárnás fólia, címkék, stb.); a csomagolóanyagok irodaköltöztetés előtti kiszállítása és a dobozok visszaszállítása; betűrendes iratdobozolás, címkézés, kicsomagolás, polcra sorrendezés. Kérésre festményeket, gépeket és egyéb berendezési tárgyakat előcsomagolunk; irodatechnikai eszközöket sajátosan csomagolunk és költöztetünk; Salgó polcokat, polcrendszereket szétszerelünk és összeszerelünk. Szükség esetén az irodabútorokat szét- és összeszereljük, le- és felszereljük; valamint a világítótesteket leszereljük és az új helyen felszereljük.

Költöztetés - költöztetés Budapest és külföldi költöztetés 02

A költöztetési feladatokat garantáltan határidőn belül elvégezzük, mindig arra törekedve, hogy minden munkahely a lehető leghatékonyabban kerüljön át az új helyre, azzal a céllal, hogy az irodaköltöztetés az iroda munkatársainak munkáját és ügyfélkörét a lehető legkevésbé zavarja meg.

Vállalunk profi asztalosipari munkálatokat, bútor átalakításokat; az új irdaépületbe bútorok beszabását, beépítését; épületen belüli költöztetést, bútormozgatást, átrendezést; iratmegsemmisítést, lomtalanítást.

Szolgáltatásaink körébe tartozik a bútorboltokból/raktárakból helyszínre történő kiszállítás is.

Behajtási engedélyköteles zónákkal kapcsolatosan teljeskörű asszisztenciát nyújtunk, az engedélyek igénylését és beszerzését átvállaljuk.

Ügyfeleink részére speciális külső bútorszállító liftet is tudunk biztosítani az irodaköltöztetés során

A páncélszekrények költöztetését is bízzák szakembereinkre és biztosak lehetnek benne, hogy egy profi szolgáltatásban részesülnek, akár egyik irodából a másikba, akár épületen belül egyik emeletről a másikra, vagy akár két cím között (legyen az városon, országon vagy Európán belül) kell ezeket költöztetni.

Páncélszekrény szállítására szakosodott munkatársaink megfelelő tapasztalattal rendelkeznek, ahhoz hogy szinte bármilyen típusú, méretű és súlyú páncélszekrényt el tudjanak költöztetni. Hibátlan és sérülésmentes páncélszekrény mozgatást, költöztetést csak profikra bízzanak. Ha a munkát nálunk rendelik meg, garantáljuk, hogy sem a páncélszekrény sem pedig a környezete nem sérül.

500 kg-ot meghaladó páncélszekrény mozgatásánál, szállításánál minden esetben javasolunk egy ingyenes és kötelezettségmentes előzetes megtekintést (felmérést), ahhoz, hogy kollégáink a megfelelő eszközökkel felkészülve gördülékenyen és profin tudják teljesíteni a feladatot, figyelembe véve a helyi adottságokat (emeletek, szűk lépcsőház, lépcsőfordulók, lifthasználat, szükség esetén bútorok mozgatása - útvonal kialakítás). A helyi megtekintés után egy korrekt árajánlatot adunk, és Önök biztosak lehetnek abban, hogy e kényes és nehéz feladat az Önök számára kockázatmentes lesz.

Páncélszekrény szállítás esetén sem csak az erőt kell figyelembe venni, hanem a tapasztalatot, a megfelelő eszközök használatát, a fokozott odafigyelést és az összehangolt munkát.

Kollégáink jó kommunikációs készséggel rendelkeznek, előtérbe helyezik az ügyfél igényeit, motiváltak, találékonyak és egyben alkalmazkodóak, gyors és precíz költöztetést végeznek, és nem utolsó sorban jó munkabírásúak.

Nálunk a minőségi irodaköltöztetés elengedhetetlen tartozéka a hatékony vezetőség, a tapasztalt személyzet, a kiválóan szervezett logisztikai tevékenység, a rugalmasság és profizmus. Az irodaköltöztetéssel kapcsolatos mindennemű tanáccsal állunk rendelkezésükre a munka megkezdése előtt és közben is.

Kérjen árajánlatot, hívjon telefonon vagy írjon levelet!

HerkulesTrans költöztetés 1999-2019 © Minden jog fenntartva.